Trenutno stanje...

Kliknite na link da biste videli stanje preko video nadzora na graničnom prelazu Bosanski Brod .

U novom prozoru otvoriće vam se karta na kojoj treba da kliknete na kameru koja je nacrtana  na mapi na mestu gde je Brod.
U slučaju da ne vidite Bosanski Brod na mapi skrolujte mišem po mapi dok ne dođete do Broda videćete nacrtanu jednu kameru koja pokazuje stanje na ulazu u Bosanski Brod (dakle kolonu iz pravca Slavonskog Broda), potom i zumirajte da bi vam se pojavila nacrtana slika i druge kamere  koja pokazuje kakvo je stanje na izlazu iz Bosanskog Broda ka Slavonskom Brodu (dakle kolonu na granici iz pravca Bosanskog Broda). Kliknite na jednu od ponuđenih kamera.
U zavisnosti od toga na koju ste kliknuli pojavit će vam se slika trenutnog stanja na granici na izlazu ili ulazu u Bosanski Brod.

Takođe klikom na ostale kamere koje se nalaze na datoj karti  možete da vidite kakvo je trenutno stanje i na ostalim graničnim prelazima u BiH.

 

Kliknite na link da biste videli stanje preko kamera na graničnom prelazu Slavonski Brod .

U novom prozoru će vam se otvoriti video prikaz trenutnog stanja onih koji čekaju da uđu u Slavonski Brod (Republika Hrvatska) iz Bosanskog Broda (Republika Srpska, BiH) kao i prikaz stanja na granici onih  koji čekaju da izađu iz Slavonskog Broda (Republika Hrvatska) tj. koji su se zaputili ka Bosanskom Brodu (Republika Srpska, BiH).